Isidre Esteve, amb l’objectiu d’acabar en el ‘top-15’

REDACCIÓ
12-12-2019
  • Isidre Esteve, amb l’objectiu d’acabar en el ‘top-15’

Finalitzar “entre els 15 millors” al Dakar és l’aspiració d’Isidre Esteve i el seu copilot Txema Villalobos, del Repsol Rally Team, que competiran junts per tercer any consecutiu, en l’edició que començarà el 5 de gener a l’Aràbia Saudita. Repsol va presentar ahir l’equip per competir en aquesta prova, que després de 10 anys disputant-se a Sud-amèrica, se celebrarà per primera vegada al continent asiàtic, i que constarà de 12 etapes amb un total de 7.800 quilòmetres, dels quals 5.000 seran cronometrats.

El lleidatà Isidre Esteve va esmentar que quan va saber que el Dakar canviava d’escenari, li va costar assimilar-ho pels “fenomenals 10 anys a Sud-amèrica”, encara que va admetre que “el Dakar necessitava certa estabilitat i planificació”. Amb l’objectiu clar en ment, Isidre i l’equip de Repsol afronten el Dakar amb l’aspiració de quedar entre els 15 millors, després de ser 21è els dos anys anteriors.

“Creiem que podem ser al top-15 al final del ral·li, sabem que el dia de la sortida hi ha 20 o 30 equips i cotxes millors que nosaltres, però després cal fer una gestió d’aquells 15 dies de carrera, i pel que hem vist i pel que vam fer al Marroc podem se-hi”, va afegir Esteve.

 

L’equip Repsol ha decidit mantenir el mateix cotxe i polir-ne detalls, el vehicle ha anat evolucionant i per al Dakar ha tingut canvis a les suspensions, pneumàtics i diferencials. “No té res a veure amb el cotxe amb què vam començar el 2018”, va assegurar Esteve, que tornarà a fer servir el coixí intel·ligent Nubolo i els comandaments adaptats.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Seguiries estrictament les restriccions d'un nou confinament?