Jaume Gaya guanya a l’Albi i ja lidera la Copa Rodi

REDACCIÓ
23-07-2018
  • Jaume Gaya guanya a l’Albi i ja lidera la Copa Rodi

Jaume Gaya va ser el més ràpid de la tercera cita de la Copa Rodi Michelin Ara Lleida 2018 de dirt track, que es va disputar al circuit de l’Albi dissabte passat a la nit, amb una participació que va rondar la trentena de corredors. El pilot local del Suzuki Grau Racing es va imposar en una disputada final que li permet situar-se a dalt de tot de la general provisional de la categoria Elit, quan falten tan sols dos proves per a la conclusió del campionat.

Amb Gaya a la primera posició, els altres dos llocs d’honor del podi van ser per al barceloní Ferran Sastre i el tarragoní Gerard Bailo, segon i tercer, respectivament.

Eric Reixach, per la seua part, es va proclamar vencedor a la categoria Open, acompanyat al podi per Carlos Espinosa i el colombià del Suzuki Grau Racing Luis Felipe Palomino.

Finalment, la FunRace va estar comandada per la jove promesa brasilera Diogo Moreira, que va comptar amb Jaume Gaya a la segona plaça i Alejandro Rodríguez a la tercera.

Finalment, a la categoria d’alevins, Brian Uriarte es va emportar la victòria al traçat lleidatà davant de Marc Aguilar i Jordi Gaya, també de l’Albi, a les posicions d’honor. La Copa Rodi Michelin tornarà el 30 de setembre a Agramunt.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?