Joan Blau i Edvrne presenten "temps i espai" una cançó d'amor impossible

REDACCIÓ
Publicat: 
28-08-2020
Actualitzat: 28-08-2020 13:50
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Joan Blau i Edvrne presenten "temps i espai" una cançó d'amor impossible.
  • Joan Blau i Edvrne presenten "temps i espai" una cançó d'amor impossible.
  • Joan Blau i Edvrne presenten "temps i espai" una cançó d'amor impossible.

El cantautor Joan Blau i la cantant Edvrne, ambdos originaris de Balaguer, han publicat avui el nou single "Temps i espai". La cançó relata l'enamorament d'una persona i la Lluna, un amor recíproc però impossible. A Edvrne i Joan Blau els uneix una gran amistat que ja fa anys que dura.

Els dos es van conèixer exercitant la seva altra passió que és la docència. Tots dos ja fa molts anys que es mouen per els escenaris en diciplines diferents, per fi han unit les seves veus en una composició. Marc Adam és el fotògraf que ha realitzat la foto per la portada del single "Temps i espai". Una imatge realitzada a Àger, i on es mostra una persona observant la lluna amb devoció. Aquest és el tercer llançament de Joan Blau que continua amb el propòsit de realitzar un cop al mes una nova composició en la qual hi col-laboren artistes que ha conegut durant la seva trajectòria com a cantautor.

L'enregistrament de "Temps i espai" s'ha realitzat a Light Studio i ha estat masteritzat per Paquito Escudero.

‘Temps i espai’

‘Temps i espai’ és una cançó dedicada a la Lluna, aquest astre tant especial per a molts de nosaltres i que tant ens afecta en moltes ocasions.

Blau ens mostra la nova composició una de les més tendres i sinceres, on l'amor torna a ser el motor que el fa moure i crear. ‘Temps i espai’ és una cançó que et fa volar enmig de l'univers, tot ballant amb la Lluna i les estrelles.

La cançó és una oda a aquest astre tant estimat i present. La lluna ens dona vida i ens inspira amb la seva llum. Una sincera expressió d'amor.

Comparteix

També t'interessarà