Joel Donés, nou preparador físic del Lleida Esportiu

REDACCIÓ
23-09-2020
  • Joel Donés, nou preparador físic del Lleida Esportiu

El Lleida Esportiu ha incorporat per l’staff tècnic del primer equip al preparador físic Joel Donés, que completarà l’equip de treball que dirigeix l’entrenador Manuel Jesús Casas ‘Molo’. Donés, que tindrà en la posada a punt física la seva principal tasca, s’ha compromès amb el Club fins al juny del 2023.

Joel Donés Charte (31-05-1990, Lleida) és graduat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport per la Universitat de Lleida i la seva trajectòria professional ha estat vinculada principalment al món del futbol, disciplina en la qual també va jugar fins als 24 anys. Un cop acabats els seus estudis, el lleidatà va fer el salt a les banquetes per encarregar-se de la preparació física d’un equip de la Premier League de Hong Kong, el K.C Southern, durant dues temporades abans de posar rumb cap a Manchester, al Regne Unit, on va treballar en un centre d’alt rendiment per a esportistes professionals. En la seva última etapa, prèvia a la seva entrada al Lleida Esportiu, ha estat el responsable de l'àrea de rendiment de la Kaptiva Sports Academy, entitat dedicada a la formació de joves talents amb l’objectiu d’impulsar-los cap al futbol professional.

“Feliç i orgullós per formar part d’aquest projecte”

El nou preparador físic blau se sent “molt feliç per iniciar aquest nou projecte”. “Per a mi és un autèntic orgull poder estar avui aquí i poder representar l’equip de la meva ciutat. Em fa moltíssima il·lusió l’oportunitat que m’han brindat tant des del Club com des del cos tècnic”, explica Donés sobre la seva incorporació. “Sento que formar part del Lleida Esportiu i tenir aquesta possibilitat d’endinsar-me al futbol professional m’ajudarà a créixer a tots els efectes i, per això, també vull ajudar al Club perquè també continuï creixent com ho està fent fins ara”, indica el tècnic lleidatà.

“Aquest stage és una magnífica oportunitat”

Apassionat, metòdic i treballador, Donés assegura que l’stage de l’equip a la Val d’Aran suposa un aspecte molt important de cara a l’inici de la Lliga. “Volem arribar a l’estrena en Lliga de la millor manera possible i fer-ho estant concentrats aquí a la Val d’Aran i poder-nos dedicar 24/7 en la nostra preparació, a mi com a preparador físic, a la resta del cos tècnic i a l’equip per descomptat ens dóna la vida”, relata el tècnic, que té ganes d’aportar tot el seu bagatge per assolir els reptes establerts. 

“És una magnífica oportunitat la que ens dóna el Club per conèixer-nos. Podrem veure quines són les sensacions i necessitats de cadascú i detectar les seves millors qualitats tant tècniques com físiques. Aquí podem treballar amb plenes garanties per treure un rendiment òptim i estar al 100 per 100 per l’inici de la competició”, sentència. 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta