Jordi Latorre optarà a l'alcaldia de Torrefarrera per última vegada

REDACCIÓ
Publicat: 
25-03-2023
Actualitzat: 27-03-2023 9:31
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Jordi Latorre optarà a l'alcaldia de Torrefarrera per última vegada
    Peu de foto: 
    (Junts per Torrefarrera)

Jordi Latorre tornarà a ser el candidat a l'alcaldia de Torrefarrera per a les properes eleccions municipals del 28 de maig sota les sigles de Junts per Torrefarrera, tot i que ho farà per última vegada. L'alcaldable confia rebre el suport dels torrefarrerins i torrefarrerines "per darrera vegada en aquest últim repte electoral", amb l'objectiu de culminar la transformació del poble que va iniciar fa 12 anys.

La secció local de Junts per Torrefarrera valora molt positivament el treball realitzat les darreres tres legislatures amb Latorre al capdavant. En aquest sentit, destaquen la seva capacitat de gestió en uns anys difícils com els actuals, en què s'ha aconseguit l'estabilitat pressupostària, la reducció del deute, la creació de nous serveis des de l'Ajuntament, junt amb una constant conglelació tributària. A més, amb una aposta clara per la promoció econòmica.

En aquests 12 anys, el govern de Latorre ha materialitzat serveis tan necessaris per tota la ciutadania com el complex esportiu Antoni Palau, el Centre d’Empreses Innovadores, la llar de jubilats, el consultori, les noves piscines municipals, la reforma del clavegueram o el centre juvenil. Destaca especialment, la feina feta el darrer mandat en què, tot i la COVID que va obligar a canviar prioritats, s’han obert equipaments molt esperats i que han tingut un impacte molt positiu en el dia a dia dels torrefarrerins com la biblioteca, la sala de vetlles, l’institut Joan Solà, la millora dels carrers del parc empresarial o la depuradora de Torrefarrera i Torre-serona, entre altres.

El desig de Latorre és “culminar aquesta transformació que ha permès que el poblet que vam ser es converteixi en la petita gran vila que permeti que tots els nostres veïns i veïnes hi visquin amb una gran qualitat de vida i prosperitat, i de la que se’n sentin encara més orgullosos”. En aquest sentit, recorda que, entre altres projectes, hi ha en marxa el complex residencial de la gent gran, el servei més esperat per gent gran i no tan gran.

Pel que fa a la candidatura, l'alcaldable assegura que gairebé està tancada i que compta amb noms amb experiència de govern però també amb cares noves, amb un important esperit de renovació. "Serà una candidatura forta que unirà experiència i renovació", remarca.

Durant les pròximes setmanes es farà pública la llista de persones que l'acompanyaran en aquesta candidatura.

Comparteix

També t'interessarà