Jornada a Corbins de Debat Constituent sobre economia

M. CODINAS
13-10-2019
  • Jornada a Corbins de Debat Constituent sobre economia

Unes 150 persones van assistir ahir a la sala Coliseum de Corbins per participar en les jornades convocades per Debat Constituent per abordar quin model econòmic hauria d’adoptar una Catalunya independent. L’activista polític i cantautor Lluís Llach va presentar les jornades amb l’exdiputada per la CUP Gabriela Serra i l’òrgan local Entesa del Segrià pel Debat Constituent. Aquestes jornades formen part d’un conjunt de conferències i debats territorials itinerants impulsats pel ja dissolt Consell Assessor per l’Impuls del Fòrum Cívic i Social per al Debat Constituent i que tenen com a objectiu traslladar a la ciutadania el debat per decidir les bases de la constitució de la república catalana.

Durant la primera part de les jornades van intervenir diferents economistes i professors d’universitat per presentar en format de ponència els cinc punts del posterior debat, que van ser el model econòmic, les polítiques fiscal, monetària i financera i el treball i la producció.

Jordi Domingo, membre de l’antic Consell Assessor, va valorar com a “molt enriquidors els temes que han sortit durant el debat”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next