Jornada de portes obertes a la potabilitzadora de Vilagrassa

REDACCIÓ
15-04-2019
  • Jornada de portes obertes a la potabilitzadora de Vilagrassa

Veïns de Vilagrassa van participar dissabte en una visita guiada a la nova planta potabilitzadora que el consistori ha instal·lat per poder millorar la qualitat de l’aigua. La potabilitzadora ha costat 137.000 euros, finançats amb 84.200 euros entre l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) i la Diputació i la resta amb fons propis. Està previst que la potabilitzadora entri en funcionament ben aviat, quan es porti a terme la connexió elèctrica.

Durant la jornada de portes obertes, els assistents també van poder veure el nou sistema de filtratge de carboni actiu, que l’ajuntament instal·la juntament amb la potabilitzadora amb l’objectiu d’oferir “la màxima qualitat”, segons va explicar l’alcalde, Jordi Serés.

Vilagrassa va remunicipalitzar el servei d’aigua i l’ajuntament va redactar un nou pla director de l’aigua per detectar les millores pendents. D’aquestes, la més urgent és renovar les canonades de fibrociment de la part més antiga del poble. També està previst habilitar una segona captació d’aigua des del Segarra-Garrigues per “prevenció”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta