Jornada de Promoció Econòmica i Emprenedoria sobre logística, a l’Aeroport Lleida Alguaire

REDACCIÓ
Publicat: 
26-05-2022
Actualitzat: 26-05-2022 2:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Jornada de Promoció Econòmica i Emprenedoria sobre logística, a l’Aeroport Lleida Alguaire

La regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria de l’Ajuntament de Lleida organitza pel proper dia 7 de juny, a partir de les 14.30 hores, un dinar debat sobre “Bones pràctiques en logística”, en el marc del Cicle de Jornades Empresarials – Claus per a l’èxit als negocis.

Per aquesta convocatòria, que es durà a terme íntegrament a les dependències de l’Aeroport Lleida Alguaire, es comptarà amb les aportacions d’Isidre Gavin, director general d’Infraestructures de la Generalitat de Catalunya; Miguel Cerdà, vicepresident d’Stadler Rail València; Xavier Morante, CEO de Trànsits i Duanes El Segre SA; Elisabet Alier, presidenta de l’empresa Alier; Josep Serveto, president de Serveto; i Lídia Simón, CEO de Perfumeria Internacional.

La regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria planteja aquest debat lligat al nou servei ‘Hola, empresa’, que dona suport i canalitza tots els serveis de valor afegit per a les empreses susceptibles d’instal·lar-se a la ciutat de Lleida o que vulguin créixer.

El sector logístic requereix infraestructures que li permetin connexions àgils i efectives i també espais industrials amb capacitat o instal·lacions adequades. En aquest moment, a la ciutat hi coexisteixen 13 polígons industrials amb la previsió que el polígon de Torreblanca-Quatre Pilans pugui iniciar les obres de la primera fase a principis del 2023.

Per assistir a aquesta activitat és imprescindible confirmar assistència emplenant el següent formulari de les JORNADES EMPRESARIALS ‘Claus per a l’èxit als negocis’, tant si és pel dinar-networking, que té un preu de 40 euros per persona, com si es vol assistir a la part final del cafè-debat.

El Cicle de Jornades Empresarials que impulsa la regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria de l’Ajuntament de Lleida desenvolupa un programa de divulgació que connecta amb els temes i els protagonistes de màxima actualitat.

Comparteix

També t'interessarà