Josep M. Pou, Vilarasau, Joel Joan i Joan Pera, estrelles a Balaguer

REDACCIÓ
06-10-2018
  • Josep M. Pou, Vilarasau, Joel Joan i Joan Pera, estrelles a Balaguer

Josep Maria Pou, amb el muntatge Moby Dick, basat en el clàssic de Herman Neville, obrirà el 28 d’octubre vinent la nova temporada del Teatre Municipal de Balaguer. El cartell teatral fins al proper mes d’abril comptarà amb altres cites amb protagonistes destacats: el 10 de novembre, amb Joan Pera al capdavant de la comèdia El fantasma de Canterville; el 2 de desembre, amb el nou projecte de Sílvia Munt, La resposta, amb actors de primera línia com Emma Vilarasau, Àngels Gonyalons, David Selvas, Àlex Casanovas i Ferran Reñé; el 20 de gener, amb el televisiu Quim Masferrer i el seu espectacle Bona gent; el 27 de febrer, amb Joel Joan al capdavant de la comèdia Escape Room; i el 30 de març, amb El preu, d’Arthur Miller, amb Pere Arquillué, Ramon Madaula, Rosa Renom i Lluís Marco. Per al públic familiar cal destacar el concert del dia 9 de març de la popular intèrpret de cançons infantils Dàmaris Gelabert.

L’abonament per al cicle de tardor (a 45 i 50 euros) sortirà a la venda dilluns a l’Oficina de Turisme de Balaguer. El del cicle d’hivern (a 55 i 60 euros) es posarà a la venda a partir del 4 de desembre.

El teatre acollirà també altres esdeveniments, com el IX Concurs Internacional de Cant Líric Germans Pla Ciutat de Balaguer, el 3 i 4 de novembre. La nova edició, que es va presentar ahir, atorgarà 7.000 euros en premis, entre altres guardons, i és oberta a cantants en totes les tessitures i intèrprets de qualsevol nacionalitat, sense límit d’edat.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next