Josep Oms: "Estem aprenent a relativitzar les coses, per molt bé que visquéssim, un virus ens ho pot tombar tot de la nit al dia"

LLEIDACOM / Amaia Rodrigo Arcay
30-04-2020
  • Josep Oms: "Estem aprenent a relativitzar les coses, per molt bé que visquéssim, un virus ens ho pot tombar tot de la nit al dia"
    Peu de foto: 
    Foto Amaia Rodrigo
  • Com estàs passant el confinament?

El confinament l'estic passant a casa. Visc sol, només surto quan és indispensable. Anar a comprar i poc més.

  • Què fas i què recomanes per sentir-te millor?

La veritat és que intento treballar i així tenir una rutina el millor possible. Faig força classes online. No obstant, és difícil al final passar tantes hores ja que no saps ben bé què fer. Llegir, veure series, pensar...

  • Què et preocupa més?

Em preocupa l'estat anímic de les persones, tants dies a casa si arriba la calor i van passant els dies veurem què passa. Especialment amb els nens, gent gran... D'altra banda, econòmicament jo sóc autònom. Hem rebut molt poques ajudes. Si s'allarga en el temps, molta gent podria tenir problemes.

  • Què n'estàs aprenent?

Jo crec que tots estem aprenent a relativitzar les coses, a veure que per molt bé que estàvem vivint, un virus de la nit al dia ens ho pot tombar tot. La paraula més important és valorar el que tenim i relativitzar en el sentit que a vegades ens queixem massa i no hauriem de fer-ho.

  • Què és el primer que voldràs fer quan passi tot això?

Anar a veure la meva mare, el meu germà, la meva família, els meus amics, els companys de feina... És molt temps sense veure'ns!

Comparteix

També t'interessarà