Joves talents catalans descobreixen Silicon Valley juntament amb el youtuber Miquel Montoro

REDACCIÓ
Publicat: 
11-07-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Joves talents catalans descobreixen Silicon Valley juntament amb el youtuber Miquel Montoro
    Peu de foto: 
    Fundació La Caixa

15 joves talents de Catalunya guanyadors del repte educatiu The Challenge descobreixen durant dues setmanes l’entorn tecnològic de Silicon Valley acompanyats del popular youtuber Miquel Montoro. Aquest jove pagès mallorquí, ambaixador del repte impulsat per EduCaixa, ha deixat durant uns dies la vida agrícola a la seva granja de Sant Llorenç des Cardassar (Mallorca) per embarcar-se en un viatge formatiu a la meca de la tecnologia juntament amb un grup de 77 joves talents de ESO i Batxillerat de tot Espanya.

L’experiència a Silicon Valley, entre el 28 de juny i el 12 de juliol, inclou visites a universitats de referència com les de Standford i Berkeley, i a empreses punteres de l’àmbit tecnològic com HP. Allà assisteixen a xerrades i fan tallers relacionats amb la formació i l’emprenedoria a càrrec de treballadors, professors, investigadors i becaris de postgrau de la Fundació ”la Caixa”.

Durant la seva estada, els estudiants s’allotgen al campus de la Universitat de Santa Clara i conviuran amb Miquel Montoro. Al seu costat, exploraran altres llocs d’interès propers a Silicon Valley, com la ciutat de San Francisco i el Parc Nacional de Yosemite.

El programa de viatge també inclou altres activitats lúdiques, com la celebració del Dia de la Independència dels Estats Units, l’observació de cetacis i l’assistència a un partit de beisbol dels San Francisco Giants.

EduCaixa, el programa educatiu de la Fundació ”la Caixa”, ha preparat aquesta agenda d’activitats, xerrades i tallers amb l’objectiu que l’alumnat seleccionat hi pugui fer aprenentatges significatius, entrenar les seves habilitats de lideratge, millorar les seves competències i desenvolupar els projectes i iniciatives pels quals van ser premiats al Campus de Barcelona el maig passat.

Comparteix

També t'interessarà