A judici un CDR menor d'edat per aldarulls a la subdelegació

REDACCIÓ
07-11-2018
  • A judici un CDR menor d'edat per aldarulls a la subdelegació

La Fiscalia sol·licita una condemna d’un any i deu mesos de llibertat vigilada per al menor d’edat que va ser detingut pels Mossos d’Esquadra per la presumpta participació en l’aldarull que va tenir lloc el 25 març davant de la subdelegació del Govern central a Lleida en el marc de la protesta convocada pels Comitès en defensa de la República (CDR) després de la detenció a Alemanya de Carles Puigdemont. El jove està acusat dels delictes d’atemptat contra l’autoritat i desordres públics.

El judici tindrà lloc dimecres de la setmana que ve, segons va informar ahir el CDR Barris Nord. Els CDR de Lleida han convocat una concentració de suport davant dels jutjats. També estan pendents de judici les altres sis persones que van ser detingudes pel mateix motiu.

La manifestació va congregar unes 4.000 persones i va transcórrer pacíficament fins que desenes de participants van trencar el cordó policial amb l’objectiu d’entrar a l’edifici, la qual cosa va portar els Mossos d’Esquadra a llançar salves i efectuar càrregues que es van saldar amb set ferits.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?