redacció
02-06-2017
Actualitzat: 02-06-2017 9:53
  • Julià, dotzè en el seu debut a França

Ferran Julià, pertanyent al Club Natació Cervera, es va estrenar ahir oficialment amb la selecció espanyola d’aigües obertes prenent part en el Campionat Nacional de França, la seua primera competició internacional en aquesta modalitat de la natació, ja que en piscina es va estrenar l’any passat participant a la Copa COMEN de Malta. El lleidatà, una de les més fermes promeses, va aconseguir una meritòria dotzena posició de la categoria, en la distància de 10 quilòmetres disputada a la localitat gal·la de Gravelines.

Julià, que ha afrontat la prova després d’una setmana concentrat al Centre d’Alt Rendiment de Sierra Nevada, va valorar positivament l’estrena, especialment a nivell d’aprenentatge, si bé va reconèixer que “ho hauria pogut fer molt millor”, va comentar. Aquesta competició li servirà de preparació de cara al seu gran objectiu de l’any, el Campionat d’Espanya d’aigües obertes que es disputarà el 17 de juny vinent a Banyoles. El nadador del CN Cervera, actual subcampió d’Espanya júnior dels 1.500 lliures, forma part del programa de joves talents de cara a la cita olímpica de Tòquio 2020.

El CN Lleida i el CN Cervera continuaran a Segona divisió

Els dos clubs referents en la provincial, el CN Lleida i el CN Cervera, continuaran un any més a la Segona divisió catalana, després d’acabar tercer i cinquè, respectivament, a la Copa Catalana de clubs de Segona disputada el cap de setmana passat a la piscina del CN Granollers. El Lleida es va quedar a un pas d’aconseguir l’ascens a l’elit de la natació catalana, a la qual van accedir els dos primers classificats. L’equip de la capital del Segrià, que va acabar la competició amb 1.573,5 punts, només va ser superat per l’amfitrió, que va sumar-ne 1.813, i el CN Sant Feliu, que va acabar amb 1.637. Quart va ser el CN Atlètic Barceloneta, amb 1.517,5, i cinquè el CN Cervera, amb 1.501,5.