Juncosa aixeca la travessia per remodelar l’entrada al poble

MARÍA MOLINA
02-05-2019
  • Juncosa aixeca la travessia per remodelar l’entrada al poble

L’ajuntament de Juncosa ha iniciat les obres de renovació del passeig de l’Esport, una actuació que suposarà aixecar el paviment de l’avinguda i reconstruir les voreres, la qual cosa té un cost total de 78.791 euros. Aquest passeig dóna entrada a la població i conforma la travessia local de l’LV-7011. No s’hi havien fet millores importants des de feia més de vint-i-cinc anys i estava molt deteriorat a causa que les arrels dels arbres aixecaven les rajoles, la qual cosa també suposava un risc per a la mobilitat de persones d’avançada edat. A més, és important la imatge d’aquest cèntric carrer ja que dóna accés a l’escola, la farmàcia, el consultori mèdic o les piscines, va explicar l’alcalde, Lluís Dalmau.

El començament d’aquesta intervenció ha hagut d’esperar dos anys ja que primer va caler fer el traspàs d’aquest tram urbà de la carretera de la Diputació al consistori, que després va haver de buscar fons amb els quals poder abordar la millora.

En l’actualitat s’ha aixecat la meitat del paviment de la travessia al lateral en el qual no hi ha accés a habitatges per reduir les molèsties als veïns i, posteriorment, s’iniciaran les actuacions a l’altra meitat. La intenció és tenir les obres enllestides d’aquí a un mes i mig, va assenyalar Dalmau.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que és adequat que els nens i nenes facin activitats extraescolars aquest curs?