Juneda es prepara per la Festa Major

REDACCIÓ
20-08-2019
  • Juneda es prepara per la Festa Major

Juneda es prepara per la Festa Major que començarà aquest divendres dia 23, tindran lloc diversos actes per a anar obrint boca a petits i grans.

Avui dimarts, de 5 a 8  de la tarda, el grup Kabriolarts oferirà un Taller de circ als més petits a les piscines municipals, tallers de construccions de malabars i taller pràctic de circ amb malabars, acrobàcies, disfresses i maquillatge. A les s 21.30, el periodista esportiu de TV3, Francesc Latorre presentarà el seu llibre Cop de teatre! Els secrets d’onze anys explicant la Fòrmula 1 a TV3, de l’Editorial Fonoll de Juneda. El llibre del periodista lleidatà està ple d’anècdotes divertides que explicarà a Juneda amb una xerrada-col·loqui.

Demà,a partir de les 7 de la tarda, al carrer de Roger de Llúria, tindrà lloc el 35è Concurs de dibuix mural al Terra i a les 21.30 als antics rentadors municipals la nit poètica dels Premis Joan Duch i Carles Hac Mor, en la que es presentaran els llibres guanyadors d’enguany amb la participació del grup Tarta Relena i la col·laboració de la poetessa Meritxell Cucurulla-Jorba.

El dijous dia 22 es disputarà al camp municipal d’esports el Triangular de Futbol de Festa Major, amb els equips CF Juneda, CF Alcarràs i Atlètic Segre, que inclourà la presentació de l’equip.

Tot seguit a les piscines tindrà lloc un concert amb els grups La Reixa, DJ Rico i Dj Anny.

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que s'hauria de fer un confinament més estricte al territori lleidatà?