Justa primera derrota

02-11-2015
Actualitzat: 02-11-2015 9:56
  • Justa primera derrota

Dos mesos després de l'inici de la competició, el Balaguer va patir la primera derrota de la temporada a mans d'un Santboià devastador, que li hauria pogut endossar una golejada d'escàndol. Cap equip havia sigut capaç d'emmanillar així el Balaguer, que només ahir al matí va rebre el mateix nombre de gols que els encaixats en les jornades prèvies. Una aclaparadora derrota que, no obstant, manté l'equip de Jordi Cortés en el lideratge, ja que cap dels seus immediats perseguidors va ser capaç de sumar els tres punts.

El primer temps va estar més equilibrat en el joc, però les oportunitats van córrer sempre del bàndol vermelló. Buba va rematar per sobre del travesser al minut 10 i el porter del Balaguer va haver d'intervenir en un parell d'ocasions per evitar el primer gol local.

Passat l'equador de la primera part, el Santboià va aprofitar una pèrdua de pilota a la part esquerra de la defensa lleidatana per marcar per fi el primer gol. Buba va servir el cuir sobre la línia de gol perquè Luis Gaudioso rematés a plaer. L'equip de la Noguera només va poder respondre en aquesta primera fase amb una ocasió de Giribet en un bon llançament des de fora de l'àrea que va sortir per sobre de la meta defensada per Jaume Albert.

Ja al minut 36, arribaria la jugada més polèmica de l'encontre. Jaume Albert aturava una pilota a l'àrea, xocant al seu torn amb Adrià Fernández. Acevedo Dudley va assenyalar bot neutral i targeta groga a tots dos jugadors per la picabaralla. Durant la jugada posterior, la col·legiada va assenyalar falta i va expulsar Isaac per haver fet caure el defensor. El primer temps va finalitzar sense que passés res més, amb la parròquia del Balaguer pensant encara en la polèmica acció.

A la represa, el Santboià va ser l'amo i senyor del matx. Al minut 53, Josele va superar el seu homònim en una gran jugada individual i va assistir Joel per fer el 2-0. A partir d'aquell moment, el conjunt de Jordi Cortés va abaixar una mica els braços, impotent davant el domini dels del Baix Llobregat. Fins al final, més ocasions i gols per als locals. Josele va marcar el 3-0 en el minut 61 i Pedro Bravo va fer el 4-0 definitiu al 81.