JxCat de Cervera ratifica Ramon Augé per substituir Ramon Royes

REDACCIÓ
16-04-2019
  • JxCat de Cervera ratifica Ramon Augé per substituir Ramon Royes

L’assemblea local de JxCat de Cervera va ratificar ahir Ramon Augé per encapçalar la llista del partit per a les municipals a la capital de la Segarra. Després de la negativa de Ramon Royes a repetir com a alcaldable ja el mes de juliol passat, Augé va ser l’únic que es va presentar com a candidat a encapçalar la llista. Ramon Augé, que és el president d’UP a la Segarra, és la segona vegada que formalitza la seua candidatura a les municipals.

Aquestes eleccions seran, com és habitual des del 1995, molt concorregudes a la capital de la Segarra. Si en el passat mandat van ser nou els partits presents, ara són sis i no es descarta que puguin ser vuit si es materialitzen finalment les candidatures de Cs i del PSC. Desapareix Junts per Cervera, encapçalada per Josep Ortiz, que amb diferents sigles ha estat present a la Paeria durant cinc mandats i en tots formant part de l’equip de govern.

MES concorrerà amb ERC en una llista encapçalada per Joan Santacana. Mateu Figuerola, edil per Plataforma x Catalunya, es presentarà per Vox.

El PP ha presentat per encapçalar la llista l’exmilitant d’UDC Josep Riu. La CUP també serà present en els comicis amb Mireia Brandon, que prendrà el relleu de Jordi Pons. El partit de Jaume Carcasona, Solucions i Futur, es presentarà amb Joan Prat, que ha estat edil des de la retirada de Carcasona a mig mandat.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next