La 3a Fira de Comerç de Proximitat se celebrarà a Camarasa la nit del 14 d’agost

REDACCIÓ
Publicat: 
07-08-2019
Actualitzat: 07-08-2019 9:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La 3a Fira de Comerç de Proximitat se celebrarà a Camarasa la nit del 14 d’agost

L’activitat de la 3a Fira de Comerç de Proximitat s’iniciarà a les 9 del vespre amb l’obertura de les parades, un total d’una vintena, tot i que la inauguració oficial anirà a càrrec dels Diables i Bèsties Feréstegues de Balaguer amb un correfoc pels carrers de Camarasa que acabarà amb un castell de focs.

La Fira, que està concebuda com un element dinamitzador del territori i dels productors i els productes de proximitat, té com a fet diferencial, que és nocturna, una circumstància que permet donar cabuda a alguns elements poc habituals, com ara la música, els diables, les degustacions, etc.

A més d’una vintena de parades, el certàmen inclourà un correfoc, una sessió informativa sobre les pintures de Serrasanta, una sessió gratuïta de country, música i degustacions.

La vetllada també inclourà una sessió informativa sobre les pintures de Serrasanta de l’església de Camarasa, a càrrec de DolorsDomingo, així com una sessió gratuïta de country amb Montse Moscardó. També cal destacar que durant la fira hi haurà servei de tapes i begudes a càrrec de diferents establiments del poble, i que es comptarà amb la música de la Banda Grace a la plaça de l’Església, que és una de les novetats d’enguany.

 

 

 

 

Comparteix

També t'interessarà