La 7a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades busca voluntaris

REDACCIÓ
Publicat: 
22-07-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La 7a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades busca voluntaris
    Peu de foto: 
    Col·lectiu Eixarcolant
  • La 7a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades busca voluntaris
    Peu de foto: 
    Col·lectiu Eixarcolant

El dissabte 17 de setembre es durà a terme la 7a edició de la Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades, un esdeveniment ja consolidat que té per objectiu donar a conèixer els usos de les plantes silvestres comestibles i de les varietats agrícoles tradicionals en desús.

Un cop més, la ciutat d’Igualada viurà una jornada ón es replantejarà l’actual model de producció, distribució i consum d’aliments i que plantejarà possibles alternatives per aconseguir-ne un de més respectuós amb el medi ambient i amb la justícia social.  

Com cada any, a la comarca de l’Anoia s’hi reuniran paradistes, cuiners, talleristes i ponents experts d’arreu per desenvolupar les més de 100 activitats previstes, totes elles relacionades amb les plantes oblidades.

Per tal de poder dur a terme amb èxit aquesta jornada gastronòmica, que ha experimentat un gran creixement al llarg dels darrers anys, el Col·lectiu Eixarcolant anima a tothom a participar-hi i a gaudir de la festa des de dins com a voluntari o voluntària.

Totes les persones interessades poden trobar a la pàgina web del Col·lectiu www.eixarcolant.cat la possibilitat d’inscriure’s com a voluntaris i voluntàries mitjançant un petit formulari que tenen a la seva disposició. També poden fer-ho enviant un correu electrònic a l’entitat.

Els participants podran escollir l’horari, els àmbits en els quals els vindria de gust col·laborar, i diversos aspectes per tal que l’experiència sigui d’allò més gratificant.

En aquesta 7a edició seran necessaris més de 150 voluntaris i voluntàries, per aquest motiu, membres de l’entitat animen a tothom a inscriure-s’hi i recorden que no cal ser expert en plantes per participar-hi des de dins.

La 7a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades properament presentarà el programa i obrirà les inscripcions per a totes aquelles activitats que així ho requereixin. 

Comparteix

També t'interessarà