La calor continuarà amb temperatures que ja freguen als 28ºC

REDACCIÓ
Publicat: 
19-04-2018
Actualitzat: 19-04-2018 10:27
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La calor continuarà amb temperatures que ja freguen als 28ºC

Després de la tempesta arriba la calma. I després d’una setmana de pluges, a Ponent ha arribat per fi la primavera amb temperatures que ahir van vorejar els 28 graus. Segons les dades del Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat), Seròs va registrar ahir la segona temperatura més alta de Catalunya, només darrere d’Alcover, que va assolir els 28,2 graus. En aquesta rànquing es van situar Aitona (27,6º), Lleida (27,3º), Mollerussa (27,2º), Castellnou de Seana (27,1º) o Alcarràs (27,1º), entre altres localitats lleidatanes.

La previsió per a aquests dies és que les temperatures màximes es mantinguin estables, amb alguna precipitació feble en zones de muntanya. Les mínimes aniran a l’alça en els propers dies. De cara al cap de setmana, els termòmetres tornaran a pujar fins als 28 graus.

Als carrers ja es poden apreciar clars signes del bon temps, ja sigui la proliferació de les terrasses i les activitats a l’aire lliure, com prendre el sol a la canalització del riu Segre. Així mateix, aquests dies ja es poden observar grans acumulacions de borrissol dels xops, molt habitual en aquesta època de l’any en arbres de ribera, el pol·len dels quals suposa un perill per als al·lèrgics i pot comportar un risc d’incendi ja que és un material altament inflamable, per la qual cosa es demana prevenció.

Comparteix

També t'interessarà