La Caminada a la Llum de la Lluna reuneix 1.100 persones

REDACCIÓ
07-07-2019
  • La Caminada a la Llum de la Lluna reuneix 1.100 persones

La 26 edició de la Caminada a la Llum de la Lluna va reunir divendres a la nit 1.100 participants, en un nou èxit de convocatòria. Organitzada per l’AA Xafatolls amb el suport de l’ajuntament de Mollerussa, la cita va començar les 22.00 hores al Parc Municipal, on els participants van iniciar el recorregut de deu quilòmetres cap a la carretera de Miralcamp, avinguda del Canal, camí de Belianes, Banqueta del Canal, Salt del Duran i tornada al punt de partida. Com a novetat, a l’arribada els participants van assistir a un concert del duo Forty Miles i hi va haver actuació dels ARF Diables de Mollerussa.

A més, per cinquè any consecutiu, la Caminada va tenir caràcter solidari amb el Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran a través de la campanya Porta l’aigua solidària, que té per objectiu recaptar fons per als projectes que l’entitat porta a terme a Etiòpia.

En aquest sentit, la campanya vol conscienciar la població de les dificultats que comporta accedir a l’aigua en aquest país africà i que compta amb la col·laboració de diverses empreses lleidatanes.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que les disfresses de Carnaval són sexistes?

Carregant...
Load next