La campanya de Nadal generarà més de 4.600 contractes a Lleida

REDACCIÓ
15-10-2019
  • La campanya de Nadal generarà més de 4.600 contractes a Lleida

La campanya de Nadal generarà 4.611 contractes laborals a la província de Lleida, una xifra que suposa un increment del 7 per cent respecte a l’any passat, segons la consultora de recursos humans Adecco, que recalca aquestes dades d’ocupació “malgrat la incertesa política i econòmica”.

Adecco preveu que la campanya de Nadal, que comença el 29 de novembre amb el Black Friday i es prolonga fins a les rebaixes del gener, tindrà com a sectors protagonistes el de gran consum, atenció al client i força de vendes, ja que moltes empreses tenen vora el 50 per cent de la facturació lligada a aquest període.

Segons assenyala l’informe d’Adecco, a la província de Lleida els sectors que més notaran l’augment de les contractacions seran el sector alimentari i el de la distribució.

Catalunya se situa un any més al capdavant de les previsions de la campanya nadalenca i és la comunitat autònoma en la qual més contractes es firmaran, segons Adecco, per sobre dels 214.600, i la segona que més creix respecte al 2018, un 9,5 per cent.

En canvi, Madrid és la regió espanyola que tindrà més increments en la contractació, ja que les previsions apunten que es generarà un 15% més de llocs de treball que el 2018, la qual cosa implicarà gairebé 188.000 contractes i se situa darrere de Catalunya. La segueixen el País Valencià, amb 144.500 (5,7 per cent més), i Múrcia, amb 143.500 (4% més).

En el conjunt de l’Estat, la campanya de Nadal generarà 1,15 milions de contractes laborals, una xifra que marca rècord i suposa un increment del 7,3% respecte a l’any passat, segons Adecco.

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veuràs algun partit del Mundial de futbol de Qatar?