La campanya 'Mama, papa, mengeu fruita!' del Consell del Segrià visita Almenar

REDACCIÓ
Publicat: 
25-03-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La campanya 'Mama, papa, mengeu fruita!' del Consell del Segrià visita Almenar
    Peu de foto: 
    Consell Comarcal del Segrià

Almenar ha estat l’escenari, aquest divendres, d’una nova sessió de la campanya ‘Mama, papa, mengeu fruita!’ del Consell Comarcal del Segrià.

La cita ha aplegat 126 escolars que han pogut gaudir de l’actuació de la companyia teatral La Cremallera i d’un esmorzar a base de fruita cedida per Producció Integrada, en una acció que ha comptat amb la presència de Sílvia Olmo, cap de l’àrea d’Ensenyament del Consell Comarcal del Segrià.

Cal recordar que aquesta campanya va iniciar el seu periple a Rosselló i va seguir a La Granja d’Escarp, on va aplegar escolars d’aquest poble i també de Massalcoreig. En els propers dies, es preveu que la campanya passi pel Casal Cultural d’Albatàrrec (dia 27) i per Aitona, en aquest cas en un espai encara per concretar (dia 29).

La campanya ‘Mama, papa, mengeu fruita!’ té com a base un missatge d'empoderament de les nenes i els nens, donant-los més responsabilitat i mirant que siguin elles i ells els garants del consum de fruita a casa seva. Des del Consell Comarcal del Segrià s’aposta doncs, per sensibilitzar els nens i nenes en la importància de que les famílies consumeixin fruita i, de retruc, que els pares i les mares esdevinguin altre cop exemple per als seus fills i filles.

Comparteix

També t'interessarà