La carretera d’Alfarràs a Almacelles, tallada sis mesos per obres

X. RODRÍGUEZ
10-07-2018
  • La carretera d’Alfarràs a Almacelles, tallada sis mesos per obres

La carretera L-902, que uneix Almacelles i Alfarràs, estarà tallada en un tram intermedi que discorre per Aragó fins al 31 de desembre per les obres d'eixamplar la calçada i construir un nou ferm. Els dos ajuntaments lleidatans ja han avisat els veïns i els han alertat que durant aquests sis mesos hauran de circular per la carretera que passa per Altorricó i Tamarit de Llitera.

L’alcalde d’Almacelles, Josep Ibarz, va assegurar que la setmana passada van rebre una carta del govern d’Aragó en què els informaven del tall de la circulació de vehicles en aquest tram de 2,3 quilòmetres. Ibarz va apuntar: "Fa 25 anys que demanem que es repari aquesta carretera”, on hi ha nombrosos clots i el greu estat del ferm és objecte de crítiques i queixes per part dels usuaris. Segons el primer edil, fa uns dos mesos que els operaris treballen per preparar l’eixamplament de la calçada de la via, per la qual cada dia circulen 966 vehicles, dels quals un 5,8% són camions, segons dades de la Generalitat.

Per la seua banda, l’alcalde d’Alfarràs, Kleber Esteve, va assenyalar que malgrat el tall a la circulació, els veïns que tinguin finques als voltants de la via podran continuar accedint-hi sense problemes. Així mateix, Ibarz va reclamar que es torni a millorar el tram lleidatà de l’L-902, on ja es va actuar fa uns 25 anys i va assegurar que ja van tenir una reunió amb Carreteres de la Generalitat i els van comunicar que els treballs estaven previstos per aquest any. Fonts del Govern van assegurar que les tasques s’executaran quan hi hagi disponibilitat.

Val a recordar que les obres a l’A-2219, denominació del tram oscenc, es van adjudicar a Sorigué per 911.947 euros.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Quan i com acostumes a escoltar la ràdio?