La casa de colònies d'Ivars guanya eficiència renovant plaques solars

E. FARNELL
29-08-2020
  • La casa de colònies d'Ivars guanya eficiència renovant plaques solars

Millorar i ampliar l’eficiència energètica de la casa de colònies municipal Lo Niu d’Ivars de Noguera és l’objectiu de les obres que ha impulsat el consistori en aquest equipament públic. La setmana que ve s’iniciarà també la millora en els accessos a aquest immoble que hi ha al costat del pavelló municipal i que té una capacitat per a 52 persones. Segons l’alcalde, Josep Magrí, l’objectiu és aconseguir ser més eficient en el consum energètic. Per aconseguir-ho, se substituiran les plaques solars actuals i se’n col·locaran més. “Les plaques actuals no han funcionat mai i ara ja no són funcionals, han de canviar-se”, va dir Magrí.

Paral·lelament, aquesta setmana vinent es remodelarà l’accés a aquest equipament per facilitar l’entrada per als vianants al recinte. Les obres contemplen una inversió al voltant de 53.000 euros i el consistori compta amb ajuts de la Generalitat per renovar aquestes plaques solars. L’equipament està ara sota les restriccions degudes a les mesures sanitàries del Covid-19 i no té inquilins, la qual cosa permet portar a terme les obres.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta