La Càtedra Cervera Emili Pujol encara la seva recta final

REDACCIÓ
Publicat: 
24-07-2022
Actualitzat: 24-07-2022 13:20
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La Càtedra Cervera Emili Pujol encara la seva recta final
    Peu de foto: 
    Foto Jordi Prat (Càtedra Cervera Emili Pujol)
  • La Càtedra Cervera Emili Pujol encara la seva recta final
    Peu de foto: 
    Joan Dausà al Festival Internacional de Música de Cervera (Foto Jordi Prat)

Recta final a una edició plenament satisfactòria de la Càtedra Cervera Emili Pujol. El concert de Joan Dausà, presentant a la demarcació de Lleida el seu últim treball discogràfic, “Ho tenim tot”, va congregar més de mig miler de persones al Pati de la Universitat el passat divendres, 22 de juliol. Un èxit rotund de convocatòria amb un espai ple a vessar i un públic entregat a l’artista santfeliuenc.

Per la seva banda, el Curs de Música segueix amb les seves darreres classes que hauran portat a la capital de la Segarra més de 150 alumnes procedents de tot Catalunya, de la resta de l’Estat espanyol i de països com Alemanya, França, Irlanda o el Regne Unit.

Aquest dissabte, 23 de juliol, els alumnes d’aquest Curs, així com tot el públic que ho desitgi, van poder veure en acció damunt de l’escenari als seus professors de la secció de vent. Uns experts de gran prestigi en el seu instrument que ens regalaran un concert únic sota un programa titulat “Scaramouche”.

El concert va reunir a Christian Farroni, a la flauta; Eduardo Martínez, a l’oboè; Josep Fuster, al clarinet; Ionut Podgoreanu, a la trompa; M. José Rielo, al fagot;  Albert Julià, al saxòfon, a la trompeta, Pep Anton Casado i al trombó Eusebio Sàez. Plegats interpretaran obres de Darius Milhaud, Ferenc Farkas, Astor Piazzola, Emma Lou Diemer, Gioachino Rossini i Eugène Bozza.

Aquest diumenge, 24 de juliol, tindrà lloc un dels concerts més emotius del Festival Internacional. Serà el concert de cloenda on podrem degustar els coneixements que han adquirit al llarg d’aquests dies els alumnes de vent i piano del Curs de Música. La Banda i el conjunt de metalls de la Càtedra Cervera Emili Pujol pujaran a l’escenari del Paranimf a les 22 hores sota la direcció de Jordi Castellà i Eusebio ez.

Tot i aquest concert de cloenda, dilluns, 25 de juliol, encara hi haurà activitat musical a Cervera. Serà l’última jornada del Curs de Música i tindrem concerts del format off del Festival: el Vila Closa. L’Auditori Municipal acollirà les audicions dels alumnes de piano i vent del Curs de Música a les 18 i a les 19 hores. 

Comparteix

També t'interessarà