La càtedra Cervera enfila la recta final

REDACCIÓ
18-07-2021
  • La càtedra Cervera enfila la recta final
  • La càtedra Cervera enfila la recta final

Recta final de la Càtedra Emili Pujol que enfila els últims concerts del Festival i les últimes classes del Curs.

Ahir es van impartir les classes de piano i violoncel en diferents punts habilitats de Cervera. Les últimes seran les de viola, que acabaran el proper dilluns 19 de juliol posant punt i final a la Càtedra. Cal recordar, que a part de les classes presencials, també es fan lliçons magistrals a través d’streaming que es poden tornar a visitar al web i canal de Youtube de la Càtedra.

El Festival Internacional també viu els seus darrers concerts i, aquest dissabte,ha acullit una actuació molt esperada. La reconeguda artista, Judit Neddermann, arribarà a Cervera per presentar el seu últim disc, “Aire”. La cantant actuarà en format trio al Pati de la Universitat a les 22 hores i estarà acompanyada del guitarrista, Pau Figueres, i del baixista, Isaac Coll. A part de fer un repàs exhaustiu als temes del seu recent treball discogràfic, també realitzarà un extens recorregut per les cançons més conegudes del seu repertori.

Avui, diumenge, 18 de juliol, es clourà el Festival amb el concert titulat “Contrast” i que portarà al Paranimf de la Universitat a les reconegudes Laia Puig, al violoncel, i Alba Ventura, al piano. En aquest recital, s’interpretaran obres de Beethoven, Mompou i Xostakóvitx. El concert de cloenda tindrà l’assistència de diverses autoritats, com ara la pròpia consellera de Cultura de la Generalitat, Natàlia Garriga.

La Càtedra Cervera inclou el Curs, el Festival i la Fira de Lutiers i es perllongarà fins el proper 19 de juliol.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta