La ConFinaRun bat rècords d’inscrits i de recaptació

REDACCIÓN
05-04-2020
  • La ConFinaRun bat rècords d’inscrits i de recaptació

La #ConFinaRun superarà avui totes les previsions amb més de 1.300 participants i més de 10.000 euros recaptats, en un esdeveniment solidari organitzat conjuntament per Feetback, l’Associació Esportiva Xafatolls i Iter5. Ja s’ha aconseguit recollir 10.360 euros que aniran destinats íntegrament a l’Institut d’Investigació Biomèdica de Lleida (IRBLleida) per continuar investigant sobre el coronavirus.

Prèviament a la prova online que tindrà lloc avui des de les 10 del matí fins a les 21.00 hores, ahir els inscrits podien participar en diferents propostes de l’organització, com la simbòlica recollida de dorsals o un xat interactiu, així com un entrenament virtual i fins i tot un brífing amb Xavi Thai i Jordi Morenilla, de Speakers & Sports, habituals animadors de les curses populars de la Lliga Ponent i que avui donaran el tret de sortida a l’esdeveniment a les 10 del matí.

La jornada proposa cobrir, ja sigui corrent o caminant, una distància de cinc quilòmetres o una milla (1.609 metres) per les dependències que cadascú tingui a casa (passadís, escales, balcó, jardí...) o sobre cintes mecàniques, una activitat que pot realitzar-se en família.

Entre els inscrits a la #ConFinaRun destaquen atletes de primer nivell com els germans Arnau i Bernat Erta, Arnau Monné, Aleix Porras, la fondista internacional Marta Galimany, que enguany havia de participar als Jocs Olímpics de Tòquio, o Elena Llobera, finalista del Campionat d’Espanya de salt de llargada, i sense oblidar alguns dels habituals en les carreres populars de la Lliga Ponent com Eva Ledesma, Roger Mirabet, Sergi Jurado, Mireia Sosa, Eva Ribalta, Roger Estradé, Ricard Pastó, Iván Espílez o Rosamari Carulla.

La prova també ha comptat amb la col·laboració de més de mig centenar de carreres que sortegen inscripcions per al proper 2021.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que s'hauria de fer un confinament més estricte al territori lleidatà?