La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, visita Lleida

REDACCIÓ
06-07-2021
  • La consellera de Drets Socials, Violant Cervera
    Peu de foto: 
    Imatge d'Arxiu

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, visitarà dimarts la Paeria de Lleida i assistirà a l’acte de presentació del Primer Consell Assessor de la Fundació Aspros.

A les 18h, Cervera es reunirà amb el Paer en cap de Lleida, Miquel Pueyo, per abordar conjuntament els reptes de la ciutat en l’àmbit de les polítiques socials. També participaran en la trobada el director territorial de Drets Socials a Lleida, Joan Segura, i diversos regidors i regidores del consistori.

A les 19h, la consellera de Drets Socials assistirà a l’acte de presentació del Primer Consell Assessor de la Fundació Aspros, a la Seu Vella de Lleida. La consellera, juntament amb el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, i el Paer en cap de Lleida, Miquel Pueyo, farà la cloenda de l’acte organitzat per Aspros, una entitat que impulsa la inclusió i la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.

A les 18:45h, abans de l’inici de l’acte, Cervera atendrà els mitjans de comunicació als Jardins del Claustre de la Seu Vella de Lleida.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?