La Cooperativa d'Ivars rep un certificat de qualitat pels pinsos

REDACCIÓ
19-09-2018
  • La Cooperativa d'Ivars rep un certificat de qualitat pels pinsos

La fàbrica de pinsos de Torregrossa de la Cooperativa d’Ivars va rebre, el 3 de setembre, la certificació GLOBALG.A.P. Aquest títol és un conjunt de normes reconegudes a nivell internacional, i és l’únic dedicat específicament a la producció de matèria primera, una cosa que a la normativa es defineix com a GAP (Bones Pràctiques Agroalimentàries). D’aquesta manera, GLOBALG.A.P. reconeix que els pinsos de la fàbrica de Torregrossa disposen dels més alts nivells de seguretat i qualitat i que es produeixen de forma sostenible.

Així mateix, aquest títol certifica l’aposta del respecte per la salut i benestar dels treballadors, el medi ambient i que la producció ha superat els més estrictes controls de seguretat alimentària i traçabilitat.

Aquesta fita, doncs, s’emmarca dins de la motivació del pla estratègic de la cooperativa a l’àrea de fabricació de pinsos amb l’objectiu d’aconseguir productes de més qualitat que acabin revertint en la rendibilitat econòmica de les empreses agràries i ramaderes. A més a més, s’ha de tenir present que durant els pròxims mesos també se certificaran les primeres granges de vedells amb el segell GLOBALG.A.P., totes pertanyents al grup de Cooperativa d’Ivars, i que permetran l’entrega dels animals als compradors amb la qualitat i seguretat alimentària que implica aquesta certificació.

Més notícies »

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Consideres justa la sentència del procés?

Carregant...
Load next