La cooperativa Lleure Qualia estrena nou local al nucli de Tàrrega

REDACCIÓ
10-10-2019
  • La cooperativa Lleure Qualia estrena nou local al nucli de Tàrrega
  • La cooperativa Lleure Qualia estrena nou local al nucli de Tàrrega

La cooperativa Lleure Qualia, entitat que forma part del Grup Alba i que ofereix serveis de lleure a infants i joves com casals, colònies i camps de treball; menjadors escolars i extraescolars, entre d'altres des d'una perspectiva inclusiva ha inaugurat nou local al nucli de Tàrrega. 

Quàlia va néixer l'any 2011 com una àrea dins de l'Associació Alba amb la intenció de cobrir una necessitat de lleure al territori i que alhora oferís un lleure inclusiu i de qualitat per a persones amb discapacitat i/o malaltia mental vinculades al Grup Alba.

En el darrer any 1700 infants i joves van ser atesos en els diferents serveis que ofereix Qualia ampliant també el seu radi d'actuació a comarques com el Pla d'Urgell, la Noguera o el Segrià.

Com a novetat d'aquest any Quàlia ha començat a gestionar una nova casa de colònies i granja escola a Tarragona, Mas Baget, dirigida a escoles, entitats i grups de famílies.  

Juntament amb la cuina central d'Alba estan gestionant un total de 13 menjadors escolars, gairebé el doble que l'any passat, gràcies a haver guanyat el concurs del Consell Comarcal de serveis de menjadors. 

El nou local està situat al nucli antic de Tàrrega amb l'objectiu de fer-lo proper a les persones i contribuir a la seva dinamització. 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next