La Copa Lleida començarà l’11 d’agost amb 8 equips

REDACCIÓ
07-07-2019
  • La Copa Lleida començarà l’11 d’agost amb 8 equips
  • La Copa Lleida començarà l’11 d’agost amb 8 equips

La Federació Catalana de Futbol (FCF) va presentar a Raimat la pròxima edició de la Copa Lleida, de categories amateur i infantil, i que tindrà lloc a l’agost i el setembre amb la presència de setze clubs de la demarcació. Pel que fa a la categoria amateur, de la qual se celebra la cinquena edició, hi participaran vuit equips de Primera i Segona Catalana. El sorteig va aparellar a quarts de final l’Artesa de Segre amb el Lleida B, el Balaguer amb l’EFAC, l’Alcarràs contra el Borges –campió la passada temporada– i el Tàrrega contra el Mollerussa –que va caure a la final per penals contra els de les Garrigues i buscarà treure’s l’espineta. Aquesta ronda es disputarà a doble partit, els dies 11 i 18 d’agost. Les semifinals es preveuen per al 25 d’agost a partit únic i, la final, serà el cap de setmana de l’1 de setembre. Paral·lelament, la Copa Lleida infantil complirà la quarta edició, i els encreuaments resultants del sorteig van aparellar el Mollerussa amb l’Atlètic Segre, el Lleida amb l’AEM, el Balàfia amb el Bordeta i l’EF Tàrrega amb el FIF Lleida.

En aquesta categoria, els quarts de final es disputaran els dies 24 d’agost i 1 de setembre, i les semifinals el 8 de setembre i la final el 15.

El vicepresident de l’FCF i delegat territorial a Lleida, Jordi Terés, va destacar que la Copa Lleida representa “un premi” per als clubs, alhora que dóna prestigi” a la delegació, ja que la disputen els millors classificats en categoria amateur i infantil de la demarcació. Així mateix, va ressaltar que tant la Copa Lleida Amateur com a Infantil s’han “consolidat com tornejos de referència de la pretemporada per a les diferents formacions, que poden enfrontar-se entre si durant la preparació del campionat regular de Lliga”.

Més notícies »

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next