La cultura i l'esport s'uneixen en una multitudinària Marxa dels Castells

SEGRE TÀRREGA
12-03-2018
  • La cultura i l'esport s'uneixen en una multitudinària Marxa dels Castells
  • La cultura i l'esport s'uneixen en una multitudinària Marxa dels Castells

Un total de 1.780 caminants van participar ahir en la 19 Marxa dels Castells de la Segarra, edició que va tenir com a protagonista la boira característica de la comarca. Així, fins passats els primers 20 quilòmetres, els caminants poc van poder gaudir de les vistes dels castells de les Sitges, Florejacs i les Pallargues. Cap a les 10.30 hores la boira va donar pas al sol i la marxa es va acabar amb una jornada primaveral amb temperatures que van vorejar els 16 graus.

La Marxa dels Castells de la Segarra és la més veterana i multitudinària de Lleida i és organitzada pels centres excursionistes de Guissona i de la Segarra. El recorregut és de 54 quilòmetres amb un desnivell de 650 metres, no és competitiva i el seu únic objectiu és donar a conèixer el màxim possible de fortificacions medievals de la Segarra. L’itinerari ofereix un passeig per diferents castells amb una orografia poc agressiva que permet conèixer la comarca en la seua millor època de l’any, quan comença a despertar-se el color verd del paisatge cerealístic.

En el muntatge participen uns 250 voluntaris dels dos centres excursionistes. Els caminants, que van tenir 12 hores per completar la marxa, van trobar set zones d’avituallament a Florejacs, les Pallargues, l’Aranyó, Cervera, Castellnou d’Oluges, el Llort i en l’arribada de nou a Guissona.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next