La Cursa de la Diada cita a Térmens 800 atletes

J.C.M.C.
10-09-2019
  • La Cursa de la Diada cita a Térmens 800 atletes

Una de les proves veteranes del calendari atlètic lleidatà, la Cursa de la Diada de Térmens, reunirà demà en aquesta localitat fins a vuit-cents atletes, entre les diferents propostes que ofereix la jornada atlètica, que complirà la 33a edició. D’ells, uns cinc-cents competeixen en la carrera dels deu quilòmetres.

“Ens interessa més la qualitat que podem oferir als participants que créixer en nombre. Fa temps que ens movem en aquestes xifres i les inscripcions s’esgoten de seguida”, explicava Josep Anton Gardeñes, un dels responsables, ahir durant la presentació de l’esdeveniment a la Diputació. L’acte va ser presidit pels diputats Eloi Bergós i Jordi Verdú, amb la presència de la regidora d’Esports de Térmens, Purificació Pascual i Cristina Gardeñes, també de l’organització.

La prova també acull de nou el campionat de Policies i Bombers Terres de Ponent, la dissetena edició del Nòrdic Walking i una caminada. A més a més, la Cursa de la Diada té també un vessant benèfic, ja que un euro de cada inscripció anirà destinat a la lluita contra malalties infantils.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veus encertat haver aixecat ja l'estat d'alarma?