La Cursa de la Granadella espera 400 participants

REDACCIÓ
17-09-2019
  • La Cursa de la Granadella espera 400 participants

La cursa i caminada popular La Primera Premsada de la Granadella espera arribar als quatre-cents atletes participants en la tercera edició, prevista per al 3 d’octubre vinent. L’organització, que va a càrrec de l’ajuntament de la localitat, la Cooperativa, el Centre Excursionista de les Garrigues Altes i Boira Experience, ha obert les inscripcions i en tot just dos dies ja voreja el centenar d’inscrits.

La prova, que començarà a les deu del matí des de la plaça Joan Perucho, repetirà les distàncies de 5 i 10 quilòmetres per als corredors, i de 8 per als que optin per la marxa popular, si bé tots els circuits seran diferents respecte a edicions anteriors i el desnivell una mica inferior, amb 170 metres per a la distància llarga, 91 per a la curta i 150 la marxa. Les dos carreres puntuaran, per primera vegada, per a la Lliga de Ponent.

Tots els recorreguts transcorren per camins no asfaltats i per racons amb molt encant com el camí de la Font de l’Hereu o el camí de la Cova del Moro, amb les espectaculars vistes de Bovera i la Ribera de l’Ebre.

Els inscrits a la marxa tindran l’oportunitat d’observar una representació de com es recollien antigament les olives i els finishers de les tres curses podran degustar l’oli de la primera premsada.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Els plans per aquestes vacances són...