La Cursa de la Serreta de Corbins obre el calendari de competició de l’Open Lleida BTT

REDACCIÓ
Publicat: 
18-03-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La Cursa de la Serreta de Corbins obre el calendari de competició de l’Open Lleida BTT

El diputat Jordi Verdú ha participat aquest divendres en la roda de premsa de presentació de la Cursa de la Serreta, primera prova de l’Open Lleida BTT, que se celebra a Corbins aquest dissabte, 19 de març.

La presentació –que ha tingut lloc a la sala de premsa de la Diputació de Lleida– ha comptat amb les intervencions del delegat territorial a Lleida de la Federació de Ciclisme, Víctor Saiz, i el regidor d’esports de l’Ajuntament de Corbins i membre de l’associació esportiva la Serreta, Jordi Camats.

Jordi Verdú ha destacat que “aquesta és una de les nostres apostes principals de qualitat”, una realitat que queda constatada pel fet que “el futur del ciclisme està assegurat amb l’augment d’inscrits de joves que podran gaudir d’un espai de natura immillorable com és el Parc del Riu i l’espai de trialeres i senders de la Serreta, tot barrejat amb tota la promoció turística que representa l’organització de la prova”.

Les curses s’iniciaran a les 9.00 hores amb la sortida des del Parc del Riu dels prebenjamins i benjamins, i la de dels principiants, alevins i infantils (9.25 hores), tots de la categoria Kids Cup. A les 11.00 hores, de la categoria Open (cadet, júnior, sub23, elit i màsters, en categoria femenina, cadets, M50 i M60) i acabaran a les 12.30 hores, iniciant la competició els júniors, sub23, elit, M30 i M40.

Segons quina sigui la competició, s’han preparat tres circuits: un de curt, per als més joves, que discorre pel Parc del Riu, un altre de 3,5 km i el més llarg de 7 km, tal com ha explicat Jordi Camats, que ha qualificat el traçat de dur, tècnic amb corriols i senderons.

Víctor Saiz s’ha felicitat perquè l’Open estigui fent un salt de qualitat. “La participació està augmentant. Ja no només es parla de l’Open de Lleida a nivell de participants, sinó que ens estem consolidant dins el circuit de curses a Catalunya”.

Segons han explicat els organitzadors, a Corbins, 178 participants prendran la sortida, dividits entre 113 de la categoria Open i 65 de la Kids Cup.

Es tracta de la primera cursa de l’Open Lleida BTT que es compon de 6 proves puntuables. Aquestes són:

19/03: La Serreta de Corbins
26/03: El Vilosell
03/09: Serra d’Almenara
01/10: Monestir de les Avellanes
15/10: Juneda (només Kids Cup)
22/10: Tartareu

La previsió és que, a la finalització de l’Open, l’hagin disputat més d’un miler de participants.

Comparteix

També t'interessarà