La Cursa de l'Indiot de Mollerussa espera reunir set-cents participants

REDACCIÓ
Publicat: 
18-12-2019
Actualitzat: 18-12-2019 12:20
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La Cursa de l'Indiot de Mollerussa espera reunir set-cents participants

La trenta-setena edició de la Cursa de l’Indiot, que com és tradició es disputarà a Mollerussa el 26 de desembre, festivitat de Sant Esteve, espera comptar amb set-cents participants entre la carrera Open i les infantils. La prova, que es va presentar ahir al consistori sota l’organització de l’Associació Atlètica Xafatolls, tindrà la sortida i l’arribada instal·lades a la plaça de Manuel Bertrand i mantindrà pràcticament el mateix el recorregut que l’any passat.

Així mateix, es repetirà la possibilitat de fer la cursa sota la modalitat Ekiden, que consisteix a completar el recorregut amb equips de dos corredors, que hauran de passar-se el xip a la meitat del recorregut com si fos el relleu. En aquesta modalitat, es premiarà els primers classificats de les tres categories: femenins, masculins i mixtos.

La cursa Open, que tindrà un recorregut total de 8 quilòmetres, íntegrament pel nucli urbà de Mollerussa, confia a arribar al mig miler d’inscrits. Al circuit marcat de 4 quilòmetres, els participants hauran de donar dos voltes, amb sortida a partir de les 10.30 hores.

Les categories de veterans, màster i sènior sortiran primer, i els més petits ho faran, com sempre, a partir de les 11.30 hores en diferents carreres ordenades per categories, en les quals s’espera la participació de dos-cents escolars.

Durant la prova estaran tallats, com cada any, els carrers del centre de la ciutat pels quals passaran els atletes.

Tots els atletes inscrits rebran una bossa amb obsequis i una tovallola, i els tres primers classificats de la carrera Open guanyaran un gall dindi envasat al buit i un trofeu al·legòric.

Comparteix

També t'interessarà