La Cursa del Dúgol espera 300 atletes a Algerri

05-10-2018
Actualitzat: 05-10-2018 13:24
  • La Cursa del Dúgol espera 300 atletes a Algerri

El Club Esportiu Los Gessers, d’Algerri, i l’ajuntament, organitzen el dia 14 vinent en aquesta localitat la tercera edició de la Cursa del Dúgol, en la qual s’espera la participació d’uns 300 atletes, segons va explicar Miquel Plensa, alcalde d’Algerri. La prova es va presentar ahir a la Diputació en un acte en el qual al costat de Plensa hi va haver el diputat Francesc Sabanés i el representant del club Los Gesssers, Jesús Brufal.

La carrera compta amb dos recorreguts, de 5 i de 10 quilòmetres, tant per als atletes com per als qui prefereixin fer el recorregut caminant. El circuit curt recorre el terme municipal d’Algerri des de la Serra Llarga fins al Nord, mentre que el recorregut de 10 km arriba fins a la Figuera, nucli agregat a Algerri. Al nucli urbà també s’organitzaran carreres infantils. L’objectiu de la prova és donar a conèixer l’entorn natural de la localitat i la promoció turística.

Sabanés va destacar que la jornada vol combinar la pràctica de l’atletisme amb el descobriment de la zona. “Fem territori, fem salut i fem poble”, va destacar. Els participants de la Mitja Marató de Mollerussa podran fer els dos recorreguts com a entrenament.