La Diputació de Lleida apropa els productes de proximitat i de temporada a la ciutadania

ACN
17-04-2020
  • La Diputació de Lleida apropa els productes de proximitat i de temporada a la ciutadania
  • La Diputació de Lleida engega la campanya 'T'ho portem a casa'
  • La Diputació de Lleida engega la campanya 'T'ho portem a casa'

El Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida ha posat en marxa la campanya 'T'ho portem a casa', amb l'objectiu de facilitar l'arribada de productes de proximitat i de temporada a les persones que ho demanin, coincidint amb el confinament decretat arran de l'emergència sanitària pel coronavirus. El web i l'app 'Aliments del territori i tu' han habilitat un nou apartat, que inclou pagesos i productors locals de les comarques de Lleida. D'aquesta manera, 'T'ho portem a casa' facilita que 48 productors de la xarxa ofereixin la possibilitat que els consumidors contactin amb ells perquè els enviïn les comandes directament als domicilis.

S'hi poden trobar des de carns, cereals, cervesa artesana, conserves, derivats làctics, embotits, formatges, fruita de llavor, fruita seca, herbes aromàtiques, llets, llegums, mel, melmelades, oli, olives, patés, plats cuinats, productes de fleca, productes ecològics, vinagre o vins, entre altres productes.

La xarxa, impulsada per la Diputació de Lleida, aplega empreses del sector agroalimentari de les terres de Lleida, l'Alt Pirineu i l'Aran i està basada en la qualitat i varietat dels productes existents. El web i l'app permeten que la ciutadania localitzi els productes i n'obtingui informació acurada, i que els productors tinguin una plataforma que els doni a conèixer i els posicioni en el mercat.
 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta