La Diputació de Lleida prorroga les mesures excepcionals fins al 26 d'abril

ACN
14-04-2020
  • La Diputació de Lleida prorroga les mesures excepcionals fins al 26 d'abril

La Diputació de Lleida ha prorrogat durant quinze dies les mesures excepcionals adreçades a tots els membres electes i personal al servei de la corporació provincial, els seus organismes autònoms i la resta d'ens que en formen part. L'objectiu és limitar la prestació dels serveis públics a aquells estrictament necessaris i restringir la mobilitat dels empleats públics per reduir al màxim la propagació de la covid-19. El decret de Presidència que ho farà possible entrarà en vigor aquest dimarts i es mantindrà vigent fins al 26 d'abril. A més, es fa constar que en cas que l'estat d'alarma s'allargui sense que hi hagi una modificació substancial del reial decret 463/2020 de 14 de març, aquest es prorrogarà i s'ajustarà de forma automàtica.
Aquesta és la segona pròrroga de les mesures excepcionals, les quals es van adoptar per primera vegada el 15 de març i van ser prorrogades el 31 del mateix mes. Passat aquest temps, i en base al fet que bona part dels serveis de la Diputació s'estan prestant mitjançant teletreball, el president de l'ens provincial, Joan Talarn, considera que "encara és necessari mantenir les mesures de confinament per raons de salut publica i no posar en risc innecessari ni els treballadors i treballadores de la Diputació ni les persones i municipis que necessitin dels nostres serveis".

Cal recordar que la Diputació de Lleida ha posat en marxa oficines virtuals i vies electròniques per atendre dubtes i consultes, tot i romandre tancats els serveis presencials d'atenció al públic, la suspensió dels terminis administratius i l'ajornament dels terminis de cobrament de taxes i impostos municipals.
 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta