La fibra òptica arribarà a 600 habitatges de Vilaller

REDACCIÓ
23-11-2021
  • La fibra òptica arribarà a 600 habitatges de Vilaller

La fibra òptica arribarà a 600 habitatges de Vilaller a principis de l'any 2022 instal·lada per Adamo. Es tracta de la connexió més ràpida disponible avui dia en el mercat, de 1.000 MB, que proporciona la companyia. Aquesta potència permet teletreballar amb garanties, mantenir videoconferències sense corts, passar cites mèdiques per videotrucada, comprar a través d'Internet, tenir la possibilitat d'accedir a educació de manera remota, veure sèries o gaudir de videojocs en línia, entre altres opcions.

Presentació d'Adamo a Vilaller

A fi de donar a conèixer els detalls del servei, l'empresa va realitzar un acte de comunicació el passat 5 de novembre. Per part de l'Ajuntament de Vilaller, va assistir l'alcaldessa, María José Erta, que dóna suport al desplegament i segueix puntualment el desenvolupament de la infraestructura en terreny municipal que li van relatar Ivana Arnanz, responsable d'Adamo a Catalunya i Jordi Lamarca, responsable d'Einesa Cable, partner de l'operador en la zona i suport fonamental en el desplegament de fibra òptica.

Adamo sumarà més de 26.000 habitatges a Lleida

Aquest desplegament a Vilaller s'emmarca en el desenvolupament de la xarxa pròpia de l'empresa a les províncies de Tarragona, Girona i Lleida. En aquest sentit, cal recordar que més de 114.000 llars de Catalunya tindran Internet d'alta velocitat instal·lat per Adamo entre 2021 i 2022. De forma desglossada, l'operador portarà la seva fibra a 50.912 habitatges de Tarragona, 37.043 de Girona i 26.286 de Lleida.

A elles cal afegir la proposta d'Adamo preseleccionada en les últimes ajudes estatals i comunitàries per al desplegament de fibra òptica. Una vegada quedi confirmada aquesta concessió del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat per la UE, Adamo portarà Internet d'alta velocitat a prop de 26.000 llars més de la província tarragonina entre 2022 i 2023.

Comparteix

També t'interessarà