La Fira Cuida’t fomenta a Bellpuig l’esport saludable el cap de setmana

J.C.M.C.
Publicat: 
15-11-2019
Actualitzat: 15-11-2019 9:22
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La Fira Cuida’t fomenta a Bellpuig l’esport saludable el cap de setmana

Conscienciar la població sobre la necessitat de fer esport per tenir una vida saludable, és el principal objectiu de la Fira Cuida’t, que tindrà lloc aquest cap de setmana al pavelló poliesportiu de Bellpuig.

Jordi Estiarte, alcalde de Bellpuig, creu que cal apostar per “deixar de receptar medicaments i receptar hàbits saludables”, de forma que Cuida’t està especialment pensat per a l’esport de base.

Estiarte va presentar ahir la fira a la Diputació de Lleida, juntament amb la diputada Mercè Carulla i la regidora de Comerç, Turisme i Agricultura, Inés Granollers.

Aquesta és la primera edició de la fira que, segons va explicar Estiarte, suposa una evolució de la Fira Conserva’t, dedicada a les conserves. “Volíem canviar el format, tenint en compte que Bellpuig té un elevat grau d’associacionisme”, afegia l’alcalde.

A Cuida’t es reuneixen 39 expositors, amb un ampli programa d’activitats durant els dos dies. D’aquests 39, 24 són de Bellpuig i, dels quinze restants, nou són de les comarques lleidatanes.

Comparteix

També t'interessarà