La Fira d’Artesa de Segre tanca amb 10.000 visitants

E. FARNELL
27-08-2018
  • La Fira d’Artesa de Segre tanca amb 10.000 visitants

Artesa de Segre va posar ahir fi a la 575 edició de la Fira de Sant Bartomeu després de rebre prop de 10.000 visitants durant el cap de setmana, segons l’alcalde de la població, Domènec Sabanés, que es va mostrar satisfet per la resposta dels visitants davant del canvi de format del certamen.

Aquest any la fira ha apostat pels productes de proximitat i de qualitat que s’elaboren al municipi incorporant l’espai D’Gusta. En total es van posar 5.000 tiquets de degustació a la venda i segons el primer edil i a l’espera del recompte final, “probablement s’hagin venut tots o gairebé”, va dir. Sabanés va assegurar que les degustacions van ser tot un èxit i un encert perquè així tots els visitants “han pogut comprovar la qualitat que s’elabora al municipi”. No obstant, va apuntar que s’hauran de valorar alguns aspectes del nou format com informar millor els expositors. Va assenyalar que els canvis sempre són difícils, tot i que el que s’ha dut a terme a la fira pot ajudar a consolidar el certamen en un futur.

La fira ha reunit més d’un centenar d’expositors com cellers de Costers del Segre, de productes elaborats, olis, i restaurants de la població i comarca.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que és adequat que els nens i nenes facin activitats extraescolars aquest curs?