La Fira de la Camamilla de Linyola bat rècords amb 5.000 visitants

J.GÓMEZ
20-05-2019
  • La Fira de la Camamilla de Linyola bat rècords amb 5.000 visitants
  • La Fira de la Camamilla de Linyola bat rècords amb 5.000 visitants

La sisena Fira de la Camamilla i Tractors Antics de Linyola va batre ahir rècord d’assistents amb més de 5.000 persones, unes mil més que l’edició passada. Així ho va confirmar ahir l’alcalde, Àlex Mases, que va destacar l’alta implicació de veïns i entitats en aquest certamen que inclou una trobada de tractors antics, audicions a càrrec de professors i alumnes de l’Escola de Música o una exhibició de patchwork.

Així mateix i per primera vegada, el municipi va acollir un encintre d’Urbans Sketchers. La camamilla, esclar, va ser la gran protagonista, amb diferents estands dedicats a productes relacionats amb aquesta planta medicinal, entre els quals el dedicat a l’Elixir, un licor elaborat amb camamilla local que ha rebut un premi en el certamen internacional Catavinum World Wine & Spirits. Diversos cuiners van presentar diferents plats que tenien l’esmentada planta com a ingredient.

Paral·lelament, el públic va poder visitar el Molí de l’Oli, que va acollir una exposició de plantes aromàtiques i medicinals de Josep Maria Mas i Montse Darbra o participar en una visita guiada a l’església de Santa María, així com pujar al campanar i descobrir una privilegiada vista de la plana de Lleida.

També hi va haver exposicions, a càrrec de l’artista local Robert Pérez, a la planta baixa del consistori, o de manualitats a càrrec de l’associació de dones Adoli. El certamen va servir per inaugurar un nou mural dedicat a la camamilla que s’ha pintat a la plaça de Ca la Pipa, elaborat per l’artista Ana Pulido.

Més notícies »

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Consideres justa la sentència del procés?

Carregant...
Load next