La Fira de Primavera de Tremp creix un 8% en expositors

X. RODRÍGUEZ
Publicat: 
06-05-2018
Actualitzat: 06-05-2018 10:20
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La Fira de Primavera de Tremp creix un 8% en expositors

La 54 edició de la Fira de Primavera de Tremp ha augmentat aquest any un 8% el nombre d’expositors respecte a 2017 i arriba ja als 140 estands en aquest certamen multisectorial. La regidora de Promoció Econòmica, Anna Ritz, va explicar ahir que aquest és un indicador “molt positiu” que demostra que “l’economia comença a reactivar-se” i també demostra que “els canvis que s’han fet en el certamen multisectorial estan donant els seus fruits”. En aquest sentit, Ritz va apuntar que el certamen és “un aparador” dels atractius i els serveis del territori.

Aquest any se celebra la segona edició del Food Fest Pallars, que compta amb 24 restaurants de la comarca i que vol potenciar el sector de la restauració del Pallars Jussà. Ahir també va tenir lloc la trobada de bestiari de foc, que va comptar amb la participació de 10 colles de tot Catalunya i “s’ha convertit en un referent d’aquest tipus de partits al Pirineu”, segons la regidora.

Així mateix, aprofitant la recent declaració de la Conca de Tremp-Montsec com a Geoparc per part de la Unesco, es va organitzar una ruta on es van explicar curiositats geològiques i un taller sobre dinosaures en col·laboració amb el Museu d’Isona.

Comparteix

També t'interessarà