La Fira de Tremp vol continuar pontenciant les activitats culturals

REDACCIÓ
07-05-2018
  • La Fira de Tremp vol continuar pontenciant les activitats culturals

Tremp va tancar ahir l’edició número 54 de la Fira de Primavera amb un “èxit rotund”, segons va indicar la regidora de Promoció Econòmica, Anna Ritz. Va destacar especialment l’assistència de públic a la trobada de bestiari, en la qual van participar deu colles de diables, que va qualificar com una “referència al Pirineu”, així com a la segona edició del Food Fest Pallars, que va comptar amb 24 restaurants de la comarca amb l’objectiu d’impulsar el sector de la restauració.

Ritz va remarcar també que a la fira hi havia un estand de la incipient colla castellera de Los Malfargats del Pallars, que es van constituir a començaments d’any i esperen atreure més participants i aconseguir que al Pallars hi hagi representació “d’aquest patrimoni cultural”. En aquest sentit, hi va haver una exhibició de la Colla Jove dels Xiquets de Valls. Així mateix, hi havia programades també sardanes i una degustació de girella, un embotit típic de la zona.

L’edil va subratllar que en els últims tres anys han potenciat la celebració d’activitats culturals en el marc de la fira i va apuntar que, a causa de l’èxit aconseguit, de cara al futur continuaran impulsant-les com a complement de la fira tradicional. Enguany, el certamen multisectorial va comptar amb 140 expositors, la qual cosa suposa un vuit per cent més que l’any passat. El certamen vol ser un aparador dels atractius i els serveis que ofereix el territori.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta