La Fira Q de Balaguer es digitalitza per esquivar la pandèmia

REDACCIÓ
25-04-2021
  • La Fira Q de Balaguer es digitalitza per esquivar la pandèmia
  • La Fira Q de Balaguer es digitalitza per esquivar la pandèmia
  • La Fira Q de Balaguer es digitalitza per esquivar la pandèmia
  • La Fira Q de Balaguer es digitalitza per esquivar la pandèmia

Aquest dissabte ha tingut lloc l’acte inaugural de l’edició virtual de Fira Q Balaguer a càrrec de l’Il-lm. Sr Joan Talarn, president de la Diputació de Lleida i l’Il-lm. Sr Jordi Ignasi Vidal, paer en cap de la ciutat de Balaguer. 

Els dos han pronunciat un breu parlament que ha donat per inaugurada la web www.firaq.cat on estarà allotjat tot el contingut d’aquesta innovadora Fira:  els expositors, distribuïts pels sectors econòmics que presencialment teníem a Fira Q les passades edicions i els diferents espais de xerrades, demostracions, presentacions de novetats, show cookings, Moda 25600 BLG, Espai menuts Q que s’aniran dotant de contingut així com vagi passant el dia, tal i com passava a la Fira. 

Amb un  ampli i variat programa que comença  que ha començat a les 10 h i que acabarà demà a les 20 h quedarà dotada de contingut aquesta web i es podrà visionar durant tota la setmana, fins el dia 1 de maig inclòs, ja que totes les activitats quedaran penjades un cop arrencades en el seu horari específic marcat en el programa. 

Aíxi, doncs animem a tots els visitants que, amb només un click i sense necessitat de moure’s de casa visitin Fira Q i omplin l’enquesta de valoració que us portarà a un sorteig de 15 vals de 100 € cadascun que es podran bescanviar en els comerços i establiments inscrits a la Fira. 

Recordar també que paral·lelament a l’edició virtual s’han preparat algunes activitats presencials, com el concert de Nil Moliner i Suu, i l’obra de teatre “La cabra, o qui és la Sylvia?” al Municipal de Balaguer, així com també una visita guiada gratuïta a l’església de Santa Maria la Major de Balaguer a càrrec de Viu l’Oest, guiatges culturals.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?