La Fira Q de Balaguer, més virtual que mai

REDACCIÓ
01-04-2021
  • La Fira Q de Balaguer, més virtual que mai

Fira Q se celebrarà a la ciutat de Balaguer els dies 24 i 25 d’abril i s’allargarà una setmana fins l’1 de maig. L'acte de presentació del certamen s'ha fet aquest matí amb la participació del paer en cap, Jordi Ignasi Vidal; la paera de Promoció Econòmica, Ester Guarné; i la tècnica de l'àrea, Antonieta Martínez.

Enguany, a causa de la pandèmia, des de la Paeria de Balaguer s'ha decidit readaptar el model de Fira Q en un format digital per tal de poder seguir promocionant els comerços i negocis de la capital. Ho farà, però, amb una doble vessant sense oblidar la importància de la venda en el mateix comerç, amb el “feed back” humà entre comprador i venedor que això representa.

Així doncs, per una banda, la Fira serà en línia, en una web feta per l’ocasió, www.firaq.cat ,amb diferents apartats tot seguint el model propi de la fira presencial i, per una altra, la fira serà present als negocis i establiments inscrits, amb la voluntat que durant tota la setmana se celebri en cada comerç o establiment una gran activitat comercial, amb ofertes, promocions, descomptes, sortejos, experiències ...  amb la voluntat que incentivin les vendes amb avantatges molt atractius .


Balaguer celebrarà Sant Jordi a la Plaça Mercadal

Foto Twitter @ciutatbalaguer

120 expositors distribuïts en diferents sectors

Serà una fira diferent, amb estands virtuals per poder passejar, navegar i descobrir la riquesa dels sectors econòmics: l’automoció, el comerç i serveis, el producte de proximitat, l’ habitatge i la construcció, i la restauració i l’oci. En cada sector, a l’entrar-hi,  hi haurà els logos de les empreses i comerços participants, una descripció del negoci, un vídeo de presentació i una oferta o promoció  Fira Q que farà precisament transportar la Fira als comerços,  tal com es pretén a l’allargar el certamen una setmana.

D’aquesta manera, durant tota la setmana hi haurà fira  a la ciutat. A més, es podran aconseguir ofertes, descomptes, promocions, sortejos, experiències.... tot comprant a la ciutat de Balaguer i vinculant-ho també amb la campanya comercial 'Troba-ho a Balaguer!'. La Fira comptarà també amb un programa d’activitats paral·lel: presentacions de novetats, xerrades, elaboracions de receptes amb diferents cuiners i cuineres, presentació dels productes de la terra, sota el paraigua de la campanya Aliments del Territori i Tu impulsada pel Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida i un Show Room en viu  sota el concepte “Moda 25600 BLG” a l’aire lliure.

També hi haurà l’espai Menuts Q on es farà un concurs de cuina infantil, amb dues modalitats d’edat, que els nens i nenes hauran de seguir en línia i desprès presentar una fotografia de la seva recepta. Aquest concurs serà el dissabte d’ un plat i el diumenge d’unes postres i anirà a càrrec d’uns joves” cuiners” balaguerins. Hi haurà premis molt interessants per als menuts.

En altres franges horàries també es podran fer uns tallers que estaran penjats al web conduïts per propietàries de negocis de la ciutat.

A banda, d'aquests estands, a la web també hi haurà les salutacions de les autoritats que inaugurin la fira, un vídeo de presentació de la ciutat de Balaguer.

A més, la Paeria de Balaguer, per tal de seguir ajudant els sectors econòmics de la ciutat, sortejarà entre tots els que visitin el web de la Fira www.firaq.cat  i que responguin una senzilla enquesta de valoració,  15 vals de 100 € per bescanviar-los entre els expositors presents a la Fira (cada val es podrà gastar entre diferents establiments fins arribar a la quantitat dels 100 €).

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta