La firma Sic24, principal patrocinador de l’AEM

XAVIER MADRONA
21-12-2019
  • La firma Sic24, principal patrocinador de l’AEM

L’empresa lleidatana de seguretat i control, Sic24, serà el patrocinador principal de l’equip de l’AEM que juga a la Segona Pro Femenina. La plantilla estrenarà el logo del nou espònsor a les samarretes demà diumenge quan rebi a casa l’Oviedo, en partit avançat a la catorzena jornada que es disputarà el cap de setmana del 4 i 5 de gener. Si fa uns dies el club lleidatà anunciava un patrocinador important com Cudós Consultors, el logo del qual apareix als pantalons de l’equip, ara amb Sic24 aconsegueixen l’espònsor principal fins a final de temporada, amb possibilitat de renovar l’acord.

El president de l’AEM, Carlos Sisteré, va mostrar la seua alegria per haver obtingut aquesta col·laboració i va agrair a Sic24 l’aportació. “La trobada d’avui amb els mitjans és per anunciar una notícia molt bona per al club perquè finalment l’equip femení comptarà amb un patrocinador a la samarreta. No tenim el pressupost cobert del tot, però pràcticament estem en un 90 per cent [sobre un pressupost d’uns 200.000 euros] i estem pendents de diverses negociacions després de les quals penso que l’acabarem de cobrir”, va explicar Sisteré.

Per la seua banda, Gerard García, de Sic24, va dir que són “una empresa familiar amb setze anys d’experiència i sempre hem estat amb l’esport local patrocinant diversos equips. Ens va sorgir aquesta oportunitat de patrocinar l’AEM femení i ens va semblar una idea molt bona. A més, vull dir que el valor afegit és que el meu germà i jo vam jugar de petits a l’AEM. Així que estem molt contents”.

s.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Estàs a favor de l'ajornament de les eleccions catalanes al maig?