La Fuliola construirà una planta potabilitzadora a primers del 2019

REDACCIÓ
05-11-2018
  • La Fuliola construirà una planta potabilitzadora a primers del 2019

L’ajuntament de la Fuliola ha tret a licitació les obres de construcció d’una planta potabilitzadora per un import total de 318.010 euros. Està previst adjudicar els treballs a mitjans de desembre perquè puguin començar a començaments del 2019, amb un termini d’execució d’un màxim de sis mesos.

L’alcalde, Eduard Piera, va destacar la importància de l’actuació “per poder oferir als veïns de la Fuliola i Boldú aigua de màxima qualitat, com ha de ser en ple segle XXI, i acabar alhora amb els constants problemes de terbolesa que patim”.

També va explicar que amb els ajuts que han aconseguit, “l’obra repercutirà ben poc en la factura dels veïns”. Així, la potabilitzadora serà finançada amb 125.000 euros per l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), 100.000 euros més procedents de la Diputació de Lleida a través de dos ajuts i la resta, entre fons propis del consistori i dels usuaris.

La planta potabilitzadora, que és una de les inversions més destacades del mandat actual a la Fuliola, es construirà al costat dels antics dipòsits d’aigua, a la part superior del poble, a fi d’evitar el bombatge elèctric i estalviar en la factura de la llum, segons va apuntar el primer edil.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next